Reflectieweek

ReflectieweekReflectieweek in de Algarve Portugal


Een optimale mix van inspanning en ontspanning in een mild Portugees klimaat. Dat is de reflectieweek welke door DAM Training wordt aangeboden. De onderwerpen die we in Nederland in twee weekends behandelen, worden in de reflectieweek in de Algarve in één week gecombineerd. Je logeert in de kleinschalige B&B Casa Grande Vale en voor alle maaltijden wordt gezorgd.


In het geografische hart van de Algarve ben je er echt helemaal uit. Even terug naar de basis zonder dagelijkse ingesleten routines en opladen. Contact maken met de natuur en daardoor met jezelf. Wat past hier mooier bij dan werken aan jouw mentale conditie? Juist op vakantie kunnen vragen die sluimeren aan de oppervlakte komen!


Naast het programma rest voldoende tijd om heerlijk te ontspannen in of bij de casa, te wandelen of deel te nemen aan één van onze zorgvuldig uitgekozen excursies.


De rustgevende werking van de omgeving van de casa zorgt ervoor dat je de hectiek van alle dag snel achter je laat. Dit creëert ruimte om te focussen en aandacht te besteden aan jezelf.


Geniet een week van een andere omgeving en ontdek de kracht van mentale conditietraining!


Na deze week ben je er echt even helemaal uit geweest en kom je opgeladen en persoonlijk sterker terug. Je hebt aandacht aan jezelf geschonken en meer zelfkennis. Hierdoor weet je hoe je makkelijk(er) de juiste keuzes maakt, durf je meer op jezelf te vertrouwen en kun je jouw grenzen beter bewaken. Het is een mix van ontspanning, fysieke inspanning, mentale focus en groei.
16 - 23 JAN 2019

13 - 20 FEB 2019

10 - 17 APR 2019

Reflectieweek


Algarve

Combinatie van Wie ben ik? & Wat wil ik?


16 - 23 JAN 2019

13 - 20 FEB 2019

10 - 17 APR 2019

Reflectieweek


Algarve

Combinatie van Wie ben ik? & Wat wil ik?© Copyright Reflectieweekend. All Rights Reserved.

Ingeschreven bij de KvK Nederland1 - 2 DEC 2018

12 - 13 JAN 2019

Wie ben ik?


Reflectieweekend over identiteit


Bloemendaal