Reflectieweekend

Reflectieweekend Nederland

Trainingsweekend persoonlijke ontwikkeling

24 - 26 JAN 2020

10 - 12 APR 2020

Wat wil ik?

Reflectieweekend over doelen stellen en behalen

Bloemendaal

Twee weekends ieder weekend een ander thema

Er zijn twee verschillende weekends rondom de thema's wie ben ik en wat wil ik? In het weekend met het thema 'Wie ben ik?' zoom jij in op jouw identiteit, jouw kwaliteiten en jouw verbeterpunten. Je leert waarom je op een bepaalde manier reageert en hoe je dat zou kunnen veranderen wanneer je dat wilt.

'Wat wil ik?' is een weekend over doelen stellen en behalen. Je gaat onderzoeken wat je wel wilt, leert daarnaar handelen en dit alles succesvol integreren in jouw leven. Jouw dromen worden doelen en dus haalbaar!


Locatie en tijd

De training vindt plaats in Nederland vanuit trainingsruimte in (de buurt van) Haarlem. De training begint op vrijdagavond met een kennismaking en vindt plaats op zaterdag en zondag van 9.30 tot 17.30 uur. 


Je maakt het beste contact met jezelf en alles wat er in jou omgaat zonder jouw dagelijkse patronen, weg van verleidingen en afleiding.


Het reflectieweekend is een weekend in een andere omgeving en combineert inspanning met ontspanning. Tijdens het weekend maak je een reis door jouw leven op weg naar zelfreflectie; je krijgt oefeningen die je aan het denken zetten. Je leert nadenken over bepaalde handelingen, gedachten en ervaringen zodat je hier iets uit leert. Het stelt je in staat dat wat je zou willen veranderen ook daadwerkelijk te kunnen veranderen. Naast de inspanning is er voldoende tijd voor ontspanning zodat het geleerde kan bezinken en je opgeladen weer naar huis gaat.


Na een reflectieweekend ben je ontkomen aan de drukte van alledag en er echt even helemaal uit geweest. Je hebt aandacht aan jezelf geschonken en meer zelfkennis. Hierdoor weet je hoe je makkelijk(er) de juiste keuzes maakt, durf je meer op jezelf te vertrouwen en kun je jouw grenzen beter bewaken. Het is een mix van ontspanning, fysieke inspanning en mentale focus en groei. Geniet een weekend van een andere omgeving en ontdek de kracht van mentale conditietraining! Kom tot rust en verrijk tegelijkertijd jouw zelfkennis.17 - 19 JAN 2020

03 -  05 APR 2020

Wie ben ik?

Reflectieweekend over identiteit

Bloemendaal

 

© Copyright Reflectieweekend. All Rights Reserved.

Ingeschreven bij de KvK Nederland