Training

De beste kennis is zelfkennis.

Conditie kun je trainen, reflecteren ook. Dus waarom zou je alleen aandacht hebben voor jouw fysieke conditie wanneer juist mentale training een bijdrage kan leveren aan hoe je je voelt? Word mentaal fit, ontdek jouw kwaliteiten en de passie in jezelf.

 

Het reflectieweekend is een korte intensieve training waarin je veel over jezelf leert. Met behulp van krachtige en praktische oefeningen verken je jouw innerlijke wereld. Het is een ontdekkingsreis naar wie je wilt zijn en wat jou gelukkig maakt. Je wordt beter in het analsyeren van jouw eigen gedrag, komt zelfverzekerder in het leven te staan en leert jouw eigen grenzen respecteren en bewaken.

 

Elk weekend is een mix van inspanning en ontspanning, een voortdurende interactie tussen de trainer en de deelnemers onderling. We werken met persoonlijke voorbeelden en praktische oefeningen zodat je na dit weekend zelf in staat bent te reflecteren. Wanneer je ontdekt wie je bent (identiteit) en wat je wilt (doelen), ben je in staat jezelf gelukkig(er) te maken, werk je aan jouw dromen en ontwikkel tegelijkertijd mentale kracht en vitaliteit.

 

Na het weekend heb je:

  • Meer inzicht in denken, doen en voelen
  • Jouw zelfkennis opgefrist
  • Reflectievermogen ontwikkkeld

 

Van een ervaring zelf leer je niets, tenzij je reflecteert.

Wanneer je leert reflecteren, leer je nieuwsgierig, onderzoekend en mild naar jezelf kijken. Je leert jouw ervaringen anders benaderen. Je leert datgene waar je wèl invloed op hebt positief te beïnvloeden en al het andere los te laten. Hierdoor sta je krachtig en zelfverzekerd in het leven.

 

Soms past individuele coaching beter bij je dan een training in een groep. Wil je volledige aandacht voor onderwerpen die bij jou spelen? Dat kan. Neem contact op voor de mogelijkheden.

REFLECTIE

ONZE TRAININGEN:


© Copyright Reflectieweekend. All Rights Reserved.

Ingeschreven bij de KvK Nederland