Voor wie


Bewust werken aan een leefstijl die bij jou past.


"Doen wat bij je past."

"Zijn wie je bent."


Omdat jij belangrijk bent en jouw leven des te meer.

Ken je dat gevoel? Dat je denkt 'Is dit het nu'? Of dat je achteraf denkt, 'Doe ik het wéér'? Misschien wordt het tijd daar eens bewust bij stil te staan. En als je daar klaar voor bent, ben je hier aan het juiste adres!


Een reflectieweekend is een weekendtraining voor iedereen die de kracht van mentale conditietraining wil ervaren, interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling, zichzelf beter wil leren kennen, of gewoon zin heeft in een ontspannen weekend waarbij je nog iets leert ook.  Reflectie is het bewust stilstaan bij ervaringen. Het geeft je inzicht in patronen en maakt onbewuste processen bewust. Er is namelijk altijd een keuze. En ja, soms ligt deze net even buiten jouw comfortzone. Tijdens een reflectieweekend neem ik je mee op reis. Je leert en experimenteert in een veilige omgeving. Je krijgt inzicht in jouw kwaliteiten, jouw patronen en jouw uitdagingen. Je leert sneller betere keuzes maken en doelen stellen die bijdragen aan een leefstijl die bij jou past.


Na een reflectieweekend:


  • Heb je reflectievermogen ontwikkkeld
  • Heb je inzicht in denken, doen en voelen
  • Neem je verantwoordelijkheid voor de bewaking van jouw grenzen 
  • Herken je jouw valkuilen
  • Heeft jouw zelfverzekerheid een boost gekregen
  • Ben je veerkrachtig(er)
  • Heb je jouw zelfkennis opgefrist
  • Maak je bewuste(re) keuzes die pasen bij jouw leefstijl
  • Heb je stappen gezet op weg naar persoonlijk geluk en zakelijk succes


Van trainen word je fit

Wanneer we ons fitter willen voelen, gaan we sporten. Een gezonde geest zit nu eenmaal in een gezond lichaam. We zoeken een sportschool, of kiezen voor de luxe van een personal trainer. We werken stap voor stap aan onze conditie, gaan waarschijnlijk gezonder eten en komen als bonus nog strakker in ons vel ook! Wie wil dat nu niet? 


Natuurlijk komen we lekkerder in ons vel! We zien alleen één belangrijk aspect over het hoofd: naast fysieke conditie hebben wij ook mentale conditie. Al is je lijf nog zo fit; zolang je niet kunt zijn wie je bent of niet doet wat bij je past, lekt er nog steeds energie weg. Echt gezond en fit word je pas wanneer je beide aspecten aandacht geeft. Dan is er balans, dan word je fysiek èn mentaal sterk. Deze mix geeft zelfvertrouwen zodat je durf je te doen wat bij jou past. Vanuit jouw eigen kracht werk je aan jouw eigen doelen. En als het een keer tegenzit, benjezo veerkrachtig dat je gewoon weer opstaat en verder gaat waar je gebleven was. Mentale training levert een positieve bijdrage aan hoe je je voelt en door het leven beweegt!

Individuele coaching

Soms past individuele coaching beter bij je dan een training in een groep. Wil je volledige aandacht voor onderwerpen die bij jou spelen? Dat kan. In een individueel weekend onderzoeken we zaken die op dat moment voor jou belangrijk zijn in een modus die daarbij past. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.