Voor wie


Bewust werken aan een leefstijl die bij jou past.


"Doen wat bij je past."

"Zijn wie je bent."


Omdat jij belangrijk bent en jouw leven des te meer.

Ken je dat gevoel? Dat je denkt is dit het nu, of dat je denkt 'doe ik het wéér'. Misschien wordt het tijd daar eens bewust bij stil te staan. En als je daar klaar voor bent, ben je hier aan het juiste adres!


Reflectie is het bewust stilstaan bij ervaringen. Het geeft je inzicht in patronen en maakt onbewuste processen bewust. Dan doe je niet meer alles op de automatische piloot. Je leert namelijk dat er altijd een keuze is. Tijdens een reflectieweekend neem ik je mee op reis. Je krijgt inzicht in jouw kwaliteiten, jouw patronen en jouw uitdagingen waarna je sneller betere keuzes maakt en doelen stelt die gaan bijdragen aan een leefstijl die bij jou past. 


Wat wil ik nu echt?

Een vraag die je vast ook al vaker aan jezelf stelde. Misschien ben je uitgekeken op je huidige werk of uit jouw functie gegroeid en wil je eens iets anders, je weet alleen niet wat. Misschien ben je ontslagen en is dit het moment om te onderzoeken wat echt bij je past. Misschien kom je uit een langdurig ziekteverlof en wil je nu echt iets gaan doen dat energie oplevert in plaats van kost. Niets is goed of slecht; er kunnen meerdere aanleidingen zijn waarom je jezelf deze vraag stelt. Het is al heel mooi dat je je bewust bent van het feit dat je wilt dat er iets gaat veranderen. Dat is de eerste (kleine) stap! 


" In een reflectieweekend ben jij belangrijk. Je gaat op onderzoek uit, zodat jij ontdekt wat je echt wilt. Dan kun je jouw leven daarnaar inrichten en bewuste(re) keuzes maken."Van trainen word je fit

Wanneer we ons fitter willen voelen, gaan we sporten. Een gezonde geest zit nu eenmaal in een gezond lichaam. We zoeken een sportclub waar we les krijgen of kiezen voor de luxe van een personal trainer. We werken stap voor stap aan onze conditie, gaan waarschijnlijk gezonder eten en komen als bonus nog strakker in ons vel ook! Wie wil dat nu niet? 

Natuurlijk komen we lekkerder in ons vel! We zien alleen één belangrijk aspect over het hoofd: naast een fysieke conditie hebben wij ook een mentale conditie. Al is je lijf nog zo fit; zolang je niet kunt zijn wie je bent of niet doet wat bij je past, lekt er nog steeds energie weg. Echt gezond en fit word je pas wanneer je beide aspecten aandacht geeft. Dan is er balans, dan word je fysiek èn mentaal sterk. Deze mix geeft zelfvertrouwen zodat je durf je te doen wat bij jou past. Vanuit jouw eigen kracht werk je aan jouw eigen doelen. En als het een keer tegenzit, benjezo veerkrachtig dat je gewoon weer opstaat en verder gaat waar je gebleven was. Juist mentale training levert een positieve bijdrage aan hoe je je voelt en door het leven beweegt!


"Wil jij de kracht van mentale conditietraining ervaren? Dan is het reflectieweekend iets voor jou!"Individuele coaching

Wanneer je liever niet in een groep aan de slag gaat, kun je kiezen voor individuele coaching. Samen zoeken we daarin een modus die bij jou past.