Tegenslagkracht

Tegenslagkracht

Naast onze reflectieweekends, bieden wij programma's aan die je leren met minder stress door het leven te gaan. Stop met doen alsof het er niet is; stress is een waardevol signaal van jouw lichaam waarmee jij het verschil kunt leren maken. Het enige wat je hoeft te doen is ernaar leren luisteren. Wil jij onderzoeken op welke manier jij met minder stress vitaler en veerkrachtiger in het leven kunt staan? Of hoe je jouw tegenslagen ombuigt naar waardevolle leerervaringen? Dan ben je hier aan het juiste adres. 

Stressless Training


Wil jij grip op jouw stress. Wil je weten hoe je meer rust en balans creëert? Deze training helpt je! Samen onderzoeken we de oorzaken en gevolgen van stress. We leren van en met elkaar. Na deze training:

  • Ben je je bewust van jouw grootste stressbronnen
  • Krijg je grip op jouw stress
  • Weet je hoe je opgebouwde stress ombuigt
  • Ga je naar huis met inzicht en direct toepasbare praktische tips


Woensdag 8 mei in Overveen van 9.00 tot 17 uur


Kosten: € 249 inclusief BTW, koffie, water, thee, materialen en lunch

Individueel stressless traject


Wil jij met volledige focus op jouw persoonlijke situatie onderzoeken hoe jij weer in balans komt doordat je grip krijgt op jouw stress? Dat kan.


Tijdens de intake onderzoeken we of er een klik is en kijken we naar jouw persoonlijke situatie. Hiervoor werk ik met wetenschappelijk onderbouwde vragenlijsten van het CSR.


De kosten: € 90 per sessie van maximaal 1,5 uur inclusief BTW


Persoonlijke opstelling


Geen coaching, wel iets te onderzoeken? Systemisch werk geeft inzicht op een diepere laag. Een opstelling geeft inzicht in onbewuste (belemmerende) patronen en is wetenschappelijk bewezen effectief.Eenmalige opstelling: € 80 inclusief BTW


Plan een gratis gesprek