Reflectieweekend

Reflectieweekend Nederland

Trainingsweekend persoonlijke ontwikkeling


Ongezonde patronen hebben we allemaal. Vaak gaan we er pas mee aan de slag als er iets heftigs in ons leven gebeurt en we hulp nodig hebben om weer op te krabbelen. Waarom zou je zo lang wachten?


Het is heel gezond met de nodige regelmaat te onderzoeken wat je bezig houdt en wat je eventueel kan aanpassen om lekkerder in je vel te zitten. Zo blijf je mentaal fit en in balans. Precies daarvoor is het refelectieweekend! In het reflectieweekend draait alles om jou. Je bent weg van alle dagelijkse patronen, waarin verleiding en afleiding op de loer liggen. In een andere omgeving maak je het beste contact met jezelf en alles wat er in jou omgaat. 


Tijdens het weekend maak je een reis door jouw leven. Je krijgt oefeningen die je aan het denken zetten. Je leert nadenken over jouw ervaringen zodat je hier iets uit leert; je leert reflecteren op jouw denken, doen en voelen. Dat stelt je in staat, dat wat je zou willen veranderen, daadwerkelijk te veranderen. Naast de inspanning is er voldoende tijd voor ontspanning zodat het geleerde kan bezinken en je opgeladen weer naar huis gaat.


Na een reflectieweekend ben je ontkomen aan de drukte van alledag en er echt even helemaal uit geweest. Je hebt aandacht aan jezelf geschonken en meer zelfkennis. Hierdoor weet je hoe je makkelijk(er) de juiste keuzes maakt, durf je meer op jezelf te vertrouwen en neem je de verantwoordelijkheid voor het stellen van grenzen. Het is een mix van ontspanning, fysieke inspanning en mentale focus en groei.


Geniet een weekend van een andere omgeving en ontdek de kracht van mentale conditietraining! Kom tot rust en verrijk tegelijkertijd jouw zelfkennis.Twee weekends ieder weekend een ander thema


Er zijn twee verschillende weekends met twee verschillende thema's rondom de thema's wie ben ik en wat wil ik? 


In het weekend met het thema 'Wie ben ik?' zoom jij in op jouw identiteit, jouw kwaliteiten en jouw verbeterpunten. Je leert waarom je op een bepaalde manier reageert en hoe je dat zou kunnen veranderen wanneer je dat wilt.


'Wat wil ik?' is een weekend over doelen stellen en behalen. Je gaat onderzoeken wat je wel wilt, leert daarnaar handelen en dit alles succesvol integreren in jouw leven. Jouw dromen worden doelen en dus haalbaar!


Locatie en tijd

De training vindt plaats in een trainingsruimte in (de buurt van) Haarlem. Het weekend begint op vrijdagavond met een kennismaking en vindt plaats op zaterdag en zondag tussen 9.30 tot 16.00 uur.


Tussen de sessies door kun je prima wandelen in het bos, de duinen of op het strand. Wil je liever sporten om je hoofd leeg te maken? Ook daarvoor zijn volop mogelijkheden waarbij ik je graag op weg help.


Online

Zie je geen mogelijkheden voor een weekend in de buurt van Haarlem, maar heb je wel interesse in een reflectieweekend? Dan is de online versie misschien iets voor jou. Een intensieve persoonlijke ontwikkelreis vanaf een plek die voor jou goed voelt (binnenkort ook op een tijdstip wat jou past!). 
09 - 11 dec  2022 

06 -  08 JAN 2023 online

27 - 29 JAN 2023

10 - 12 FEB 2023 

17 - 19 MRT 2023

05 - 07 MEI2023


Wie ben ik?

Reflectieweekend over identiteit

Omgeving Haarlem 

 


EINDEJAARSAANBIEDING 2022

Dit jaar nog genieten van tijd voor jezelf?

Er zijn extra online 'midweeks' ingepland op:


dinsdag 20, woensdag 21, donderdag 22 december

en 

dinsdag 27, woensdag 28, donderdag 29 december


Dit is een mix van beide thema's

voor een speciale prijs16 - 18 DEC 2022

13 - 15 JAN 2023 online

03 - 05 FEB 2023

17 - 19 FEB 2023

24 - 26 MRT2023

12 - 14 MEI 2023


Wat wil ik?

Reflectieweekend over doelen stellen en behalen

Omgeving Haarlem