Individueel

Individueel

Individuele opties


Wil je volledige aandacht voor onderwerpen die in jouw leven spelen? Kies dan voor een individueel weekend of een individuele reflectiereeks. Dat biedt ruimte om volledig op jouw persoonlijke vraagstuk in te zoomen. Bijvoorbeeld:

  • het vinden van balans en rust
  • jouw loopbaankeuze
  • meer zelfvertrouwen
  • persoonlijk leiderschap


In een individueel weekend onderzoeken we dat wat voor jou op dit moment belangrijk of belemmerend is. Alles in het verlengde van 'wie ben ik?' en 'wat wil ik?'.

Individueel reflectieweekend of Individuele reflectiereeks


Een individueel reflectieweekend is een 100% persoonlijke training, waarbij de focus op jouw   persoonlijke situatie ligt. Na een intake plannen we verspreid over twee aaneengesloten dagen 4 sessies van maximaal 1,5 uur. De  5e sessie volgt na circa 4 weken. Dit zorgt ervoor dat je het geleerde echt integreert. Net als bij de groepstraining ga je ook nu met inzicht een persoonlijk plan naar huis. 


In de reflectiereeks plannen we vier weken achter elkaar een sessie van maximaal 1,5 uur en een 5e sessie na circa 4 weken. 


Data van deze individuele trainingen stemmen we in overleg af. De kosten:

Individueel weekend: € 995 inclusief BTW

Individuele reeks: € 699 inclusief BTW

Persoonlijke coaching 


Heb je een persoonlijke coachvraag, of wil je onderzoeken wat er bij jou speelt? Kies dan voor persoonlijke coaching of een (familie)opstelling.  


Tijdens de intake onderzoeken we of er een klik is en kijken we naar de vraag die jij zou willen onderzoeken. Gemiddeld zijn 4-6 coachsessies voldoende om jou weer vol vertrouwen de toekomst in te laten stappen.

Kosten per sessie: € 80 inclusief BTW


Persoonlijke opstelling


Heb je een persoonlijke vraag, of wil je onderzoeken wat er bij jou speelt? Kies dan voor persoonlijke coaching of een (familie)opstelling.  Geen coaching, wel iets te onderzoeken? Systemisch werk geeft inzicht op een diepere laag. Een opstelling geeft inzicht in onbewuste (belemmerende) patronen en is wetenschappelijk bewezen effectief.


Eenmalige opstelling: € 80 inclusief BTW


Plan een gratis gesprek